Kvalitetsprodukter fra Kreta

Bæredygtighed er et emne, som optager rigtig mange og sammen med økologi, er det ofte noget af det, som betyder noget for os når vi køber ind.
I mit daglige virke går jeg først og fremmest efter den gode kvalitet. Jeg vælger mine leverandører ud fra mit indtryk af, om de er passionerede omkring det, de laver.
Økologi og bæredygtighed er for mig også vigtige faktorer, der afgør, om jeg vælger lige netop denne leverandør.
Mine varer skal være friske og jeg vil gerne selv kunne følge processen fra leverandør til forbruger – og tiden skal helst være så kort som mulig, så varens kvalitet er optimal når den lander ved forbrugeren.

Kvalitet, passion, økologi og bæredygtighed er faktisk nogle af nøgleordene for Kreta Mad, som er leverandør af rigtig mange lækre produkter fra Kreta; herunder måske verdens bedste olivenolie.

Jeg har kigget nærmere på siden www.kreta-mad.dk og siden er rigtig spændende, med god viden om forskellige produkter fra Kreta.
Ved Kreta Mad skinner netop passionen for kvalitet og bæredygtighed igennem.

Kreta Mad er en dansk virksomhed der samarbejder med udvalgte producenter fra Kreta. Et vigtigt element når der udvælges samarbejdspartnere ved Kreta Mad er, at bæredygtighed og kvalitet skal være centrale omdrejningspunkter.
Samtidig findes der rigtig meget fakta og viden om de forskellige produkter, der forhandles ved Kreta Mad. Du finder alverdens viden om alt fra produktion til smagsoplevelser på hjemmesiden. Uanset om du er en af de helt almindelige forbrugere, eller har behov for at vide mere om de kemiske processer eller sammensætninger, kan du finde svar på rigtig mange spørgsmål.

På siden finder du opskrifter, fakta om produkterne og oplysninger om de forskellige leverandører. Derudover findes der tests og dykker man f.eks. ned i emnet “olivenolie”, findes der en olivenolie test på siden, så man får hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Udover olivenolie, finder du rigtig mange andre spændende græske produkter, som honning, glaze og hele oliven.

Tag et kig på siden – det er let at blive fristet af de lækre produkter fra Kreta.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.