Mad og motion

Madpatruljen handler jo egentlig mest om mad – men derfor kan vi godt tænke andre elementer ind.
Personligt mærker jeg tydeligt forskel når jeg spiser sundt og godt – og på den måde fandt jeg også ud af, at jeg ikke tåler gluten.

Derudover oplever jeg også en stor forskel, når jeg dyrker sport. Jeg har et gå-hold i den lokale løbeklub, hvor vi stopper op halvvejs og laver styrkeøvelser. Det gør vi for at opnå en bedre stabilitet og balance, og for at styrke nogle af de muskler, der ikke bliver brugt i forbindelse med gang eller løb.

De gode balanceøvelser kan også være i form af yoga, som er “det nye sort” indenfor sport og fitness. Yoga kan du sagens lave derhjemme, når det passer ind i dine planer.
Hvis du gerne vil have noget udstyr til f.eks. yoga, kan jeg anbefale et besøg på siden: Billig Fitness.

På siden finder du forskelligt udstyr til yoga og andre sportsgrene. Personligt har jeg stor glæde af en “Foam roller” – når jeg bruger den, er det typisk for at løsne ømme skuldre og nakke. Den fylder lidt, men er yderst effektiv…. -når først man finder ud af at bruge den rigtigt og holde balancen på den 🙂

En klog kvinde sagde på et tidspunkt: “Use it or loose it” – da hun talte om muskler…

Husk at bevæge dig – det er godt for krop og sjæl.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.