Madens verden

Der findes rigtig mange sider med gode opskrifter.
Her på siden holder vi os primært i den glutenfri kategori. Det skyldes, at jeg gerne vil videregive mine erfaringer og opskrifter indenfor den glutenfri verden.

Pandekager

I min søgen efter pandekager, stødte jeg på siden Madens Verden, som har et afsnit med en kogebog. Her fandt jeg en opskrift på pandekager – helt almindelige pandekager. Hvis du scroller lidt ned af siden, finder du også en opskrift på en lækker version uden mel.
I opskriften bruges der havregryn i stedet for mel. Min erfaring med glutenfri er, at havremel (eller blendede havregryn) har en helt fantastisk bage evne.
Du finder opskriften her: pandekager

Pebernødder:

I sidens kogebog med opskrifter fandt jeg også en opskrift på pebernødder fra Hardy’s bageri, som jeg har stiftet bekendtskab med i forbindelse med mit arbejde i Varde.

Jeg har sat billedet ind nedenfor. De ser da skønne ud – og er der noget mere hyggeligt end at trille pebernødder med børnene?

Pebernødder fra Hardy’s bageri

Desværre er det ikke lykkedes for mig at finde en god opskrift på glutenfrie pebernødder endnu. Jeg kan nu godt lide duften og personligt synes jeg der er så mange andre lækre ting, som man kan sætte tænderne i her i den søde juletid…

Hvid gløgg:

Og når vi er ved juletiden, så vil jeg lige anbefale en rigtig god, hjemmelavet hvid gløgg. Den gode gammeldags mørke gløgg er jo en klassiker, men hvid gløgg er, efter min mening, ganske undervurderet. Prøv den lige – det kan være du får en ny yndlings gløgg…

Opskrift på hvid gløgg finder du her: hvid gløgg

Jeg er så heldig, at have fået fingre i en ny glutenfri bagebog fra Meyer – den kan varmt anbefales. Den indeholder gode tips til glutenfri bagning, gode produkter. Og så indeholder den naturligvis masser af gode opskrifter på brød og søde sager.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.