Økologisk te

Økologisk teI dag vil jeg fortælle lidt nyt om te – og kaffe!
Der har været lidt tid imellem de sidste indlæg og det skyldes, at vi har rigtig meget om ørerne for tiden.
En af de ting, som har fyldt på den rigtig gode måde er, at jeg har valgt at starte selvstændig virksomhed igen.
Jeg har sagt mit job op og har købt en lille kaffeknallert – også kaldet en kaffevogn 🙂 
Det er en lille mobil kaffebar og d. 1. juni 2019 starter jeg på fuld tid i min egen virksomhed: Baristakaffe.

Jeg har valgt kaffeleverandør, hvor jeg får nogle gode, friskristede kaffebønner, som passer perfekt til både espresso, americano og de gode kaffe-mælke-drikke. Jeg bestiller til levering hver uge og leverer også kaffebønner i Esbjerg.

I min søgen efter den perfekte kaffe, har jeg også kigget mig omkring efter te. Mange har spurgt mig, om ikke jeg har andet med i kaffevognen end kaffe – og det har jeg naturligvis. Der er en rigtig lækker fairtrade kakao og jeg har også ledt efter en god te, som ikke bare kan købes på hver gadehjørne.

Nu er jeg stødt på Carstensens tehandel, hvor jeg også har set på økologisk te. Jeg har valgt at købe så meget økologisk som muligt, da efterspørgslen – indtil videre – er efter det.

Familien Carstensens tehandel er Skandinaviens største online tehandel og her finder du et imponerende udvalg af te.
Hos Carstensens tehandel har jeg fundet ikke mindre end 19 forskellige slags økologisk te. Alle slags kan købes online og Carstensens tehandel har også en fysisk butik beliggende i Aabenraa. Den glæder jeg mig til at besøge inden så længe.

På hjemmesiden finder du fine vejledninger til at få brygget den optimale te. Der er gode beskrivelser ift. vand, bryggetemperaturer, trækketid og beregning af mængder.

I kaffevognen skal det helst være let og ikke fylde for meget, så jeg bliver nok nødt til at vælge nogle gode slags te i breve. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg er i gode hænder når jeg søger vejledning ved Carstensens Tehandel.

Her på Madpatruljen‘s side vil jeg måske komme lidt mere ind på te og kaffe igen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.