Mere te…

I fortsættelse af seneste indlæg om økologisk te, vil jeg fortælle lidt mere om te fra Carstensens tehandel.

Uanset hvilken te du er ude efter, er Carstensens tehandel det helt rigtige valg.
Det er en erfaren tehandel, som snart har 30 års erfaring med te.
Du finder landets største – måske også Skandinaviens største udvalg af te online. Det er det helt rigtige valg når du vil have det største og bedste udvalg til rimelige priser.
Du kan altså besøge tehandlen i den fysiske butik, men tag også et kig på hjemmesiden med te fra Carstensens tehandel.

Når jeg køber te vil jeg gerne dufte til den inden jeg køber. En stor del af oplevelsen er for mig, de skønne forskellige dufte, som dukker op når man letter låget på en dåse med te.

Mine personlige favoritter ligger i de lyse tesorter – og meget gerne en god urte te. En skøn kop urte te… måske sammen med et fodbad og en god bog, kan give en ro, som intet andet kan.
Noget af det, som er rigtig populært for tiden, er lakrids te. Lakrids kan tilføre en god te lidt ekstra kant

Uanset om du vil købe sort te, urte te, matcha eller chai te, går du aldrig forgæves ved Carstensens tehandel. Er du til chai latte, fås den som instant pulver, der kan blandes med vand og mælk.

Hos Carstensen er der et utal af mærker og typer af te fra hele verden. Du kan være sikker på, at kvaliteten er udsøgt og i den bedste kvalitet.

Der sker også mange andre spændende ting i butikken. Du kan f.eks. komme til forskellige events, som vinskole, kaffeskole, gin & tonic smagning og meget mere. Der sker virkelig meget – og det handler ikke kun om te.

Tag et kig forbi den spændende butik i Aabenraa, åbningstiderne får du lige her:

Mandag til torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-18:00
Lørdag 10:00-14:00

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.