Glutenfrit rugbrød
Jeg har eksperimenteret meget med at bage rugbrød, men synes aldrig det er lykkedes helt… Det bliver for tørt, for porøst, for fugtigt og klægt – åh jeg giver op!
Men så fandt jeg et lille fint rugbrød fra Vadehavsbageriet – og så behøver jeg ikke forsøge at bage rugbrød længere, for det er virkelig godt.
Det skal ud af fryseren og tø op et par timer eller tre inden man bager det – i den pose, som man køber det i. Så bliver det ikke lettere!
Når det er bagt, klipper man posen op og lader det køle af på en rist – så er det klart…
Det er SÅ lækkert og holder sig også fint i et par dage i en frysepose.
Sådan et brød kan jo bruges forskelligt; den klassiske med leverpostej eller andet pålæg. Eller som her, hvor jeg har lavet en glutenfri sandwich med grøn pesto, lufttørret skinke, brie og lidt grønt. En håndfuld gulerødder eller to til, så er jeg mæt 😊